You are here

konfigurim

Si te konfigurojme nje ruter adsl per internet me albtelecom

Si fillim duhet te kemi nje ruter (router) adsl
Sigurohuni qe cdo gje eshte futur ne vendin e vet kabujt dhe prizat. Hapni browserin tuaj te preferuar (Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari)
Vendosni nje nga url numerike tek bari i kerkuesit tuaj
a) 192.168.1.1 ose
b) 192.168.0.1

Subscribe to RSS - konfigurim